EnglishHungarianRomanian
0723/625.988

Roti echipament original tractoare

Roti si anvelope agricole - academiaderoti.ro

Acasa / Roti echipament original tractoare

Roti echipament original tractoare

Producatorii de utilaje agricole si industrial au nevoie de furnizori de jante si anvelope...din pacate pentru multi ei nu au intodeauna informatii,personal sau timp sa se aprovizioneze cu cele mai eficiente produse!

La Ovitires avem acces la o gama larga de roti si anvelope de la o variata gama de producatori!

Acestea include toate marcile premium de budget sau chiar resapate.

Oferta noastra consta in consilierea si recomandarea rotilor potrivite atat utilajului cat si bugetului dumneavoastra!

Ovitires furnizeaza in prezent la la dealeri importanti de utilaje roti si ansambluri de roti inguste in variate echipari cu anvelope premim si de budget!

Deasemenea oferim rot inguste pentru utilaje de la producatori cheie; new holand,claaas,masey fergurson ,mecormick,jhon deere,deutz fahr,same,lamborghini,landini,fend ,fiat,valtra pentru a numi cateva cu roti de specialitate disponibile pt a inlocui rotile standard de livrare care erau pentru aplicatie de sosea ,industrie,santier sau alte aplicatii si ansambluri!

Daca ati cumparat un tractor de la o licitatie si este echipat cu rotile pomenite mai sus iar dv aveti nevoie sal reechipati pentru agricultura apelati la Ovitires cu incredere si veti vedea cu satisfactie ca ati reusit sa aveti tractorul care il doreati! Deasemenea va putem oferi axe complete cu roti inguste sau late gata umflate si montate pe axe pentru ansamlare directa pentru producatorii de remorci,carucioare,utilaje de erbicidat,linii de irigatii sau alte echipamente de specialitate tehnologica!