EnglishHungarianRomanian
0723/625.988

Despre noi

Roti si anvelope agricole

Acasa / Despre noi

Ovitires este o firma infintata in 2012 , si care are o expierenta potrivita in domeniul echiparii utilajelor mai cu seama agricole,industriale,foestiere si altele! Acesta se datoreaza pasiunii de a gandi si a face inovatii de calitate in domeniul echipamentelor numite roti

Strategia nostra consta in viziunea de realiza stocuri mari de jante ,anvelope, roti,camere aer, axe remorci si multe alte produse pentru a fi furnizorul potrivit nevoilor fiecarui client in parte

Profesionalismul nostru garanteaza succesul proiectului dumneavoastra in domeniul echiparilor cu roti in orice domeniu !

Iti usuram munca ta de fermier prin inovatii si idei cu totul si cu totul noi in domeniu agricol de la semanare pana la recoltare cu sugestii care sa te ajute sa folosesti corect tractorul in raport cu dotarile echipamentelor din ferma ta si sa poti face fata si in viitor la ce vei cumpara mai nou exemplu semanatoare sau alte masini de atasare la tractor.

 

Despre roti inguste
Despre roti inguste

Preturile noastre sunt de bun simt si respecta puterea de cumparare a fermierului si la nevoie folosim anumite posibilitati pt a usura accesul la rotile inguste!

Calculam si proectam la comanda dupa fiecare utilaj in parte jantele care sunt originale dupa indicatiile fabricantului si oferim preturi bune la echiparea cu anvelope Michelin, Kleber,Taurus, Trelleborg. Sectorul anvelope se imparte in anvelope uzate de ocazie si anvelope noi noute de dimensiuni populares rare.

Oferim de asemenea la solicitare senile de tractoare si combine!

Va multumim si va rugam sa ne solicitati noi sau semiuzate orice doriti din lista aceasta, anvelope sau roti de tractor